recenze

Infinity Dungeon Evolution!

Infinity Dungeon Evolution!

Když si chcete namastit kapsy, vydejte se do dungeonu. Tak to alespoň vidí hlavní hrdina dnešní Android hry. Vrhněte se do zběsilé akce a užijte si skvělé tempo a jednoduchou zábavu.
Návyková hra ve stylu RPG, která i přes své razantní zjednodušení nabízí pěknou porci zábavy. Celý průběh hry představuje v podstatě zběsilé klikání na jednotlivé ikony. Ty prezentují speciální útoky a léčení. Každý pohyb spotřebovává manu, a tak musíte volit s rozmyslem.
Základní útok i pohyb probíhají plně automaticky a na konci každého poschodí vás čeká bitva s bossem - stále na stejném principu. Kromě "tapání" sbíráte peníze a diamanty, za které nakupujete vylepšení, nové zbraně i postavy. Postupně osvobozujete také pilné trpaslíky, kteří kutají další finance na váš účet.
RPG s neotřelým pojetím, které překvapivě umí zabavit. Skvělé tempo a jednoduché ovládání sedne spíše casual hráčům než hardcore RPG pařanům.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Laugher

Laugher | 09.07.15 v 19:36

Různé nepřátelé a sklepení ...


galerie

Infinity Dungeon Evolution! Infinity Dungeon Evolution! Infinity Dungeon Evolution! Infinity Dungeon Evolution! Infinity Dungeon Evolution!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce