recenze

EZ PZ RPG

EZ PZ RPG

Hra, která hraje za vás?! To je dnešní zajímavý kousek, „easy peasy“ RPG!
Dnes tu pro vás mám velmi chytlavou a zajímavou hru EZ PZ RPG, ve které se zaměříte na vylepšování vašeho vybavení, sbírání expů a zlaťáčků, tak jak to má v každém správném RPG vypadat. Přesto se ale nejedná o klasickou hru na hrdiny s příběhem a prozkoumáváním herního světa.

Jedná se o hru, kdy hrajete, i když jste právě offline. Jak to funguje? V pravidelných intervalech se střetáváte s nejrůznějšími monstry, bojujete a získáváte odměnu a tak stále dokola. A to, i když právě máte váš mobil či tablet „vypnutý“. Až se zase přihlásíte ke hře, jen shlédnete vyhodnocení, sesbíráte odměnu a odklikáte pár akcí, např. vylepšíte předmět, potrénujete společníka, zúčastníte se boje v aréně, či jiné speciální akci apod. Zní to nudně? To ani náhodou! Celý koncept je neuvěřitelně chytlavý!
Hra vás nenutí být v určitý okamžik online, a navíc využíváte každou vteřinu vašeho času, ať už jste v práci, hrajete fotbal, jste na dobré večeři s přítelem/přítelkyní, nebo paříte něco jiného ;-).

Graficky je na tom hra velmi dobře, zvuk neurazí, ale nejspíše ho vypnete, není moc potřeba. Po jednom updatu se začala celkem často objevovat otravná obrazovka ohledně sdílení na FB účet, která nelze vypnout, ale celkový dojem z hraní to moc nezkazí. Další updaty bohužel přidaly i nějaké drobnější bugy. Doufejme, že budoucí updaty nebudou moc okatě prosazovat další trapné reklamy a obrazovky, stejně tak jako důraz na investice reálných peněz, jak to mají R2Games ve zvyku (např. ve velmi známé a epické hře Wartune). Zatím se dá hra hrát velmi dobře, aniž byste museli investovat jedinou korunu. Koncept hry je celkem nový a originální, podobných her zatím najdete jen pár, tož směle do toho. Vyzkoušejte a uvidíte, že už vás tato hra na dlouhou dobu nepustí ;-). Závislost zaručena!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

marin | 27.03.18 v 11:34

chcem hra hru


galerie

EZ PZ RPG EZ PZ RPG EZ PZ RPG EZ PZ RPG EZ PZ RPG EZ PZ RPG EZ PZ RPG EZ PZ RPG

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce