recenze

Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4

Když démoni útočí, mají chrabří hrdinové zase jednou co dělat. RPG sága Dungeon Hunter pokračuje a vy můžete opět masakrovat haldy nepřátel a vylepšovat vaši postavu.
Na výběr máte ze čtyř charakterů, které určují vaši bojovou strategii. Plněním questů, což nezřídka znamená posekat na kousky nejrůznější typy nepřátel, získáváte zkušenosti a upgradujete vaši postavu. Ať už získáte nějaký super kousek výzbroje, nebo díky bodům navýšíte sílu bojové vlastnosti a kouzel, nemusí to na tvrdé bosse a četnou přesilu vždy stačit, a tak budete nejspíš opakovaně procházet lokace nebo plnit vedlejší mise, pokud tedy nebudete ochotni platit. De facto se seknete v jedné lokaci, abyste se dostatečně nabušili, a pak se zase o kousek posunete. Strategie tvůrců je tak jasná – plať, nebo to bude brutálně dloooouhé a opakované hraní. A to rozhodně nesedne každému.
Mapka vám dává přehled nad aktivními místy a dobře vás navádí k cíli. 3D grafika se povedla a u Gameloftu se můžou poplácat po zádech (ale zase ne moc). Nechybí crafting ani sekce multiplayeru, takže poměrně našlapaná záležitost. Na druhou stranu je tu ovládání, které potřebuje trochu zvyku, nicméně mezi dotykovými přístroji je to rozhodně ten lepší případ. Na slabších přístrojích se při hromadné bitvě (tedy vy proti deseti dalším) může hra v jeden okamžik sekat. Pro příznivce RPG žánru není co řešit, rozhodně stahujte, pokud máte připojení k internetu a cca 1 GB volné paměti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Lukas | 28.09.14 v 10:25

Dobra hra jen se chci zeptat mam 69 lv a najednou nejakej sek hry a z ničeho nic jako bych začínal znova mam lv 5 a musím expit


galerie

Dungeon Hunter 4 Dungeon Hunter 4 Dungeon Hunter 4 Dungeon Hunter 4 Dungeon Hunter 4

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce