recenze

Angry Birds Epic

Angry Birds Epic

A je to tady. Na Google Play se konečně objevila nejnovější hra Angry Birds od společnosti Rovio. Veďte vaše ptáky do boje v této neskutečně zábavné RPG.
Nejnovější přírůstek do série Angry Birds má podtitul Epic a nutno říct, že nás čeká opravdu epické dobrodružství. Tentokrát zapomeňte na našponované a zamířené praky a fyziku. Vrhnete se do velkého dobrodružství ve stylu RPG.
Zelená prasata ukradla vajíčka a vy se je snažíte dostat zpátky. Na mapě postupně objevujete jednotlivé úrovně a snažíte se porazit protivníka pomocí správně zvolené strategie. A jdeme k samotnému boji. Hra se odehrává ve stylu tahového RPG, takže s vaším hrdinou v každém kole útočíte na soupeře, využíváte jeho speciální schopnosti, případně můžete jeho tah využít na podporu jiného hrdiny.
Vaše skupinka ptačích hrdinů se rozrůstá jak postupujete hrou. Každý z nich má jiné vlastnosti a představuje jiný typ postavy. Najdete klasického válečníka, kouzelníka nebo třeba léčitele a kombinace jejich útoků a speciálních atributů jsou klíčem k vítězství nad zelenými vepříky.
Nechybí samozřejmě bohatý loot, za který vytváříte nové objekty nebo lektvary použitelné v boji. Za zkušenosti síla vaší partičky roste a také jí lze dát novější a silnější výbavu. Zkrátka tahové RPG v „angry birdím“ stylu. Vše s již klasickou dávkou humoru.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

filip bily | 14.11.15 v 10:02

ja si chcu zahrat angri birds epic

phanka

phanka | 23.04.15 v 15:57

vypadá to dobře asi to vyzkouším

michala | 30.03.15 v 13:13

Dobry den nam dotaz jsme je 13 kole odbouchli sme tam toho zelenyho u brany ale nic dalsiho se mam neotevrelo sme sty jeskyni muzete nam poradit jestli jeto konec hry

kubista | 11.01.15 v 18:22

Ahoj muzes mi prosimte poradit jak si muzu vylepsit svoje pajdulaky. Vim ze u kovadliny nebo zlate prase. Ale nejsen schopny udelat posledni boj o treti vejce tam jak je tech 5 vln. Jablicek na zdravi mam dost ale ten prasecak v poslesni vlne jedenkrat bouchne a ja mam hned vsechny 3 mrtve.

skandy26

skandy26 | 17.08.14 v 08:21

Nejluxusnější hra pro mobily/tablety. Nejsem schopný se od toho odlepit :D už jsem skoro na konci


galerie

Angry Birds Epic Angry Birds Epic Angry Birds Epic Angry Birds Epic Angry Birds Epic Angry Birds Epic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce