recenze

TETRIS® Blitz

TETRIS® Blitz

Tetrisový rychlík pro vaše Androidy. V časovém limitu se vrhněte do víru padajících kostiček a celistvých linek. Výsledné skóre pak vylepšete nějakým tím power-upem.
Rychlé reakce a uvažování. Tetris se tentokrát přeměnil na pěkně svižnou hříčku, protože k dispozici máte pouhé dvě minuty. Během nich vám budou padat kostičky různých tvarů, které musíte umisťovat do ucelených vodorovných linek.
Aby vám to skládání šlo pěkně od ruky, bylo notně upraveno ovládání. Bloky skrze obrysy hází pozice tak, jak budou vypadat po dopadu. V praxi tak hned vidíte, jak to bude vypadat, navíc lze s blokem otáčet a hned vidíte další možnosti. Okamžitě přes „dotykáč“ umístíte kostku.
Jakmile vám tento systém vleze pod kůži a hlavně pod prsty, neskutečně rychle začnete skládat a otevřete si speciální mód. Za vaše počínání odemknete power-upy, které pořídíte za peníze, a vaše finální skóre budete mít možnost ještě vylepšit. Nechybí ani možnost propojení s Facebookem a předhánění se s kamarády. Na chvíle nudy si ale vystačíte i sami.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

assaly

assaly | 28.10.16 v 18:47

klasika


galerie

TETRIS® Blitz TETRIS® Blitz TETRIS® Blitz TETRIS® Blitz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce