recenze

Talking Tom Bubble Shooter

Talking Tom Bubble Shooter

Kocour Tom se na poli mobilních her pomalu ale jistě zabydluje a hry s tímto „žvanivým“ hrdinou jsou stále početnější. Dnes se podíváme na to, jak si Tom a jeho přátelé poradí se střílením bublin.
Hru Bubble Shooter snad netřeba představovat. Na hrací ploše máte záplavu barevných bublin, které se snažíte zničit. Toho docílíte tím, že vystřelujete další bubliny a snažíte se vytvořit alespoň trojici stejné barvy. Nechybí různé překážky a úzké skuliny, do kterých se musíte trefit, takže je třeba zapojit mozek a především přesné míření.
Když do tohoto klasického principu přimícháme Toma a spol., získáme velmi povedenou zábavu. Každý level představuje jakýsi souboj Toma (či jiného charakteru) proti AI soupeři (nechybí však ani režim versus po připojení k internetu). V rámci něho likvidujete bubliny tak dlouho, dokud bublinová hradba nedostane vašeho soupeře. Vše samozřejmě funguje i naopak. Pokud byť jen jedna bublina vystoupí až příliš vysoko, prohráváte a ztrácíte jeden život. Druhou novinkou jsou samolepky, které získáváte po splnění některých úrovní. Lepením obrázků do alba odemykáte nové postavy, což jen dává hře ještě více hratelnosti a motivace.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

PavelH

PavelH | 15.08.16 v 00:51

Super hra.

Petosko

Petosko | 12.02.16 v 07:57

Hraju dobré


galerie

Talking Tom Bubble Shooter Talking Tom Bubble Shooter Talking Tom Bubble Shooter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce