recenze

Rocket Island

Rocket Island

A je to tady, přírodní katastrofy jsou na denním pořádku a už není možný život, a tak se lidská civilizace pomocí raket hojně evakuuje z ostrova. Logický hexa-puzzle rychlík, který si vás získá.
Hrací plocha je rozdělena na několik hexagonových políček. Na těch postupně stavíte povrchy od trávy až po konstrukci rakety a její odlet, a to jediným tahem. Vaše počínání je určeno číslem v pravém horní části obrazovky, které udává, kolik objektů-políček přesně musíte tímto aktuálním tahem označit. Číslo je vždy takové, abyste měli možnost tahu, ale je potřeba vše sledovat a promýšlet. Číselný ukazatel tu funguje i jako jakési kombo. Podaří-li se vám tah, číslo vzroste, a čím lépe si počínáte, tím více roste. Naopak pád na jedničku je špatný. Obvykle jsou špatné tahy a celkově nepovedená strategie doprovázeny přírodními katastrofami, které vám berou políčka, a postupem ve hře ztratíte všechny. To je také konec hry, ale mezitím se vám počítají body za odeslané rakety a zachráněné obyvatele.

Na výběr máte dva herní módy – poněkud relaxační casual a akční na čas. Celkově to není úplně jednoduchá gamesa a její zvládnutí chce trochu času a hodně neúspěchů, než do toho proniknete a naučíte se správně myslet. Je to ale povedená záležitost, která vás chytne a skvěle vyplní volné chvilky.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Rocket Island Rocket Island Rocket Island Rocket Island

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce