recenze

Rise of the Blobs

Rise of the Blobs

Lavina různě barevných slizáků se blíží ze všech stran a vy je musíte zastavit. Stačí jen rychle, na správná místa a strategicky shazovat ovoce stejné barvy. Zábava na dlouhou dobu zaručena.
Ve hře se ocitáte na vrcholu otočného válce, po jehož celé ploše se sunou slizovité bloky. Vy postupně shazujete ovoce určité barvy tak, abyste zasáhli objekt stejné barvy pod vámi. Takto budete moci daný blok odstranit. Navíc pokud jsou v okolí bloky stejné barvy, zmizí také. A to je klíč k úspěchu. Čím více blobů odstraníte současně, tím více si usnadníte situaci. Se zvyšujícím se levelem roste i rychlost a velmi brzy začne být včasné otáčení a míření docela psycho.
Mezi strategické prvky patří to, že s ovocem nemusíte zasáhnout rovnou bloba, ale můžete jej také použít jako „most“ vyplňující mezeru a zničit toho více najednou.
Během hraní sbíráte peníze a za ty si pak můžete koupit jeden z mnoha bonusů do další hry. Navíc budete plnit questy za další odměny (např. zničit tolik a tolik barevných bloků, použít tolikrát daný power-up apod.), což je slušná motivace na další hraní. A ještě není konec. K dispozici je propojení leaderboardu přes účet na Facebooku a ve hře jsou dohromady 4 herní módy (na 5. se pracuje), které si musíte odemknout vlastním úsilím.
Bonusy jsou poněkud dražší, jinak je to ale pecka, kterou člověk na Google Play nenajde každý den.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Rise of the Blobs Rise of the Blobs Rise of the Blobs

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce