recenze

Puzzle Retreat

Puzzle Retreat

Úžasně chytlavá logická hra s kostkami ledu, ve které se budete muset vypořádat s nejednou ošemetnou situací. Led totiž jak známo klouže a toho využijete jak v případě nedostatku, tak nadbytku ledovek. Prostě paráda.
O čem je tedy konkrétně řeč. V každém levelu před sebou máte plochu, na které je určitý počet děr. Po stranách jsou pak umístěny ledové kostky a vaším úkolem je dostat do oněch děr jednu ledovku. Podle teček na kostce poznáte, kolik kusů v jednom místě je, a pak už pouhým tahem prstu šoupnete kostku na desku. Jízdou se postupně políčka vyplňují, a jakmile jsou všechna obsazena, jdete do dalšího kola. Pohodička, co říkáte? Mozkovnu si ovšem velice záhy potrápíte. Hrací plocha je různě řezána, takže s jednoduchým „já to šoupnu třeba sem“ nepochodíte. Budete muset přemýšlet i dopředu, kam co posunete. Situace se zábavně komplikuje i dále, kdy se objevují směrující šipky nebo blokující objekty, které také musíte nějak umístit. Dojde také na situace, kdy ledu bude moc, a tak ohnivými bloky musíte led roztát.
Jasná návykovka s originálním nápadem, která nadchne každého milovníka logických puzzlů. Zdarma jsou pouze dvě sady levelů, tedy něco málo přes padesát kol, další si musíte koupit, ale i tak se znamenitě zabavíte. Sympatické je ovládání v tom, že každý jednotlivý tah lze vrátit.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Puzzle Retreat Puzzle Retreat Puzzle Retreat Puzzle Retreat

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce