recenze

Puzzle Guild: The Dragon War

Puzzle Guild: The Dragon War

Puzzle Guild: The Dragon War – match-3 rychlík, který by neměl minout žádný fanoušek tohoto typu her. Spojujte objekty, vysílejte vojáky do boje a porazte nepřítele.
Na hrací ploše máte diamanty různého druhu a posunem prstu po displeji je spojujete do souvislé řady, a to v jakémkoli směru. Takto nasbírané diamanty vám slouží k produkci vojáků, které následně vysíláte do boje proti nepříteli. Podle zadání musíte zničit všechny jednotky nepřítele, ubránit se jeho nájezdům nebo nasbírat dostatek mincí.
Když už jsme u těch mincí, za ty si můžete vylepšovat vaše jednotky, aby měly více životů a síly. Postupně si navíc odemykáte nové typy se specifickými vlastnostmi boje, čímž se otevírá pole působnosti pro vaši strategii. Každý druh totiž vyžaduje jiný počet a jiné druhy diamantů, a tak pak ve hře musíte nejen rychle shromažďovat prostředky, ale také sledovat, jaký druh právě potřebujete.
Hře trochu škodí jistá rozvleklost levelů. Přece jen by tempo mohlo být vyšší a někdy na dokončení potřebujete více času, než by člověka bavilo. Také ovládání by mohlo být krapet citlivější. Občas se stane, že při velké rychlosti pohybu prstu nevytvoříte požadované kombo.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

phanka

phanka | 15.02.15 v 07:44

hezká hra takový styl mě baví


galerie

Puzzle Guild: The Dragon War Puzzle Guild: The Dragon War Puzzle Guild: The Dragon War Puzzle Guild: The Dragon War