recenze

Pac-Man Bounce

Pac-Man Bounce

Starý známý Pac-Man opět přichází na displeje mobilních telefonů a tabletů. Tentokrát však budete muset zapojit mozek a přemýšlet.
Ve hře Pac-Man Bounce se musíte vyhnout všem nástrahám a sebrat klíč. K tomuto účelu se na hrací ploše vyskytují body, které změní váš směr. Šipky posunujete tak, abyste se vyhnuli nástrahám, sebrali hvězdičky a nedostali se do slepé uličky. Dojde i na složitější situace, kdy jsou šipky pevně fixované, nebo směr budete muset určit sami správným odrazem od stěny.
S postupem do vyšších levelů už narazíte na celkem propracovaná a složitá bludiště a nebude stačit jen sebrat klíč a jít pryč. V každé úrovni můžete sebrat až 3 hvězdy, které vám v dostatečném počtu odemknou další sadu levelů. Pokud jich budete mít málo, budete muset čekat. Největší slabinou je zajisté herní energie – k dispozici máte nějakých deset kousků, a pokud navíc některé úrovně opakujete, moc daleko se nedostanete. Jinak ale koncepčně velmi dobře pojatý Pac-Man, který zase nabízí něco jiného než pojídání žlutých kuliček v labyrintu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Pac-Man Bounce Pac-Man Bounce

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce