recenze

Pac-Chomp!

Pac-Chomp!

Chlapíci ze světoznámého vývojářského studia Namco Bandai spojili stařičkou hru Pac-Man a princip mach-3 titulů. Z celkem odvážného křížení vylezl titul Pac-Chomp!, přímo skvělá variace na obě zmíněné hry.
Pac-Chomp! se tváří dost nenápadně a schovává se za vzhledem obyčejných mach-3 her, přičemž jediný, na první pohled viditelný rozdíl, jsou obrázky, které tu dáváte dohromady, tedy nestvůrky z původního Pac-Mana v různobarevném provedení. Avšak hned na druhý pohled vaše oko nalezne také samotného Pac-Mana, jenž ve hře působí v podstatě jako hlavní z bonusových symbolů.

V některých případech má celkem běžnou funkci. Pokud ho například zkombinujete s ostnatým kolečkem, náhodně vybrané nestvůrky z hracího pole zmizí. Větší sranda nastane, jakmile se vám podaří Pac-Mana nakrmit jeho bývalou lahůdkou, tedy malou bílou kuličkou. V tu chvíli se na omezenou dobu obrazovka i princip hry přikloní zase k jeho stylu. Pac-Chomp! by se mohl líbit všem hráčům mach-3 her, ale samozřejmě také bývalým fanouškům Pac-Mana.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 20.02.15 v 08:21

nápadité, zvláštní a zábavné


galerie

Pac-Chomp! Pac-Chomp! Pac-Chomp!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce