recenze

Lazy Snakes

Lazy Snakes

Existuje mnoho variací na jeden z největších hitů uplynulých let – Angry Birds. Některé se zrovna dvakrát nevyvedly, ale najde se jich i pár, které jsou o moc lepší. Titul Lazy Snakes určitě patří do té druhé skupiny, a pokud ne, tak se Angry Birds alespoň vyrovná.
Jak už napovídá sám název, první viditelný rozdíl bude ve zvířátkách obsazených do hlavní role. V počátcích hry Lazy Snakes se vrhá myškami, kterými se budete snažit trefit do otevřených tlam hadů a tak je nakrmit. Postupem času se nabídnou i další dobrůtky, jimiž půjde hadům zacpat pusu. Cestou byste však měli posbírat dost hvězdiček, které budou nezbytné k jejich koupi.

Dále je nutností zapnout i mozek. Úrovně jsou protkány logickými zádrhely, kdy je zapotřebí si rozmyslet, kterého hada nasytit prvního a kterého si nechat až nakonec. Jak je patrné z obrázků okolo, hráč může mít pocit, že se bude v tom titěrném prostředí strefovat jen těžko. Jenže z nějakého neznámého důvodu tomu tak není.

Lazy Snakes nabízí mnoho levelů a také dost zábavy umocňující snahu posbírat během hry všechny předměty a tím pádem si ji třeba ještě jednou zopakovat.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Lazy Snakes Lazy Snakes Lazy Snakes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce