recenze

Juice Cubes

Juice Cubes

Spojujte ovocné kostky, vytvářejte dlouhé řetězce, plňte úkoly a bavte se v této nejnovější hře od Rovio založené na match-3 principu.
Rovio se proslavili zejména značkou Angry Birds, ale nyní ve spojení s PocketPlayLab vypustili gamesku s názvem Juice Cubes.
Logický hlavolam, ve kterém máte na hrací ploše kostičky různého ovoce a vaším úkolem je tažením prstu vytvořit co nejdelší řetězec stejného druhu, minimálně však tří. Z delších celků vznikají speciální objekty, které v další kombinaci vyvolávají nějaký ten masivní ničivý efekt. To záleží na tom, co přesně mezi sebou propojíte.
Spojovat lze všemi směry, ale s omezeným počtem tahů. Musíte se tak také soustředit a přemýšlet. Levely mají různá zadání, jako zničení všech písečných polí, nahrát dané množství bodů nebo dostat na spod desky daný objekt. Vše je vrženo do pěkného barevného kabátku.
Počet her je dán životy, které se samovolně doplňují. V pozdější fázi hry (v současnosti je k dispozici nějakých 170 úrovní) budou nejspíš třeba také vaši přátelé přes Facebook. To by ovšem k faktu, že se jedná o velmi zábavnou a nadprůměrnou gamesu, neměl být problém sehnat.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Petosko

Petosko | 19.02.16 v 18:54

to já rád také hry


galerie

Juice Cubes Juice Cubes Juice Cubes Juice Cubes Juice Cubes Juice Cubes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce