recenze

Jewels Treasure (Jewels Classic II)

Jewels Treasure (Jewels Classic II)

Match-3 hra, která prověří vaše schopnosti a potrápí vaše rychlé uvažování a hledání. Pusťte se do boje s časem a plošinkami, které musíte odstranit.
Tato hra je skutečně výzvou. K dispozici máte dva herní módy. Nejprve se podíváme na „kutací režim“, v němž vytvářením trojic na dně hrací plochy pod sebou odstraňujete půdu a pohybujete se tak stále směrem dolů. Za tento krok vám nabíhají bonusové vteřiny a vy se snažíte nahrát co nejlepší skóre, které pak lze i sdílet.
Dále je tu hra i na jednotlivé levely. Zapomeňte však na nějakou flákárnu a jednoduchost. Pěkně drsné je to od samého začátku. Jednak vám uniká časový limit, jednak vytvářením alespoň stejnobarevných trojic musíte odstraňovat určená políčka, a to zpravidla ne jednou a samozřejmě na pěkně špatně dostupných místech. Těmito místy mám na mysli například rohy, kam vám toho přirozeně moc nenapadá, a většinou skončíte právě z tohoto důvodu – že vám zůstanou tato pole. Aby toho nebylo málo, tak po zničení všech destiček musíte ještě dostat dolů ke dnu hvězdu.
Šibeniční časový limit z této hry dělá nesmírně obtížný titul, což je škoda. Celková kvalita navíc klesá i masivní reklamou, se kterou se musíte na displeji potýkat. Na tuto hru zkrátka trochu pozor.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Kacirek_Donald

Kacirek_Donald | 28.03.13 v 16:32

Ahoj, domnívám se, že hra je zcela pryč. Na Google Play nelze najít ani ta vývojářská společnost. Naštěstí je tento typ hry nesmírně oblíbený a na našem webu najdete velké množství tohoto match-3 stylu :). Za zkoušku stojí třeba Jewels Star, Jewels Hunter, Jewels Maze 1 a 2... a další. K prozkoumání se také hodí naše konkrétní sekce logických her pro Android :).

UnHynek

UnHynek | 28.03.13 v 13:31

Zajímavé, asi ji z Google PLAY stáhli. Zkusíme se po tom podívat.

Flamingo

Flamingo | 28.03.13 v 13:29

Google Play oznamuje-stránka nenalezena.Škoda.


galerie

Jewels Treasure (Jewels Classic II) Jewels Treasure (Jewels Classic II) Jewels Treasure (Jewels Classic II)