recenze

Inside Out Thought Bubbles

Inside Out Thought Bubbles

Velmi dobře zpracovaná střílečka bublin na motivy animovaného filmu V hlavě. Čeká vás nejenom pořádná várka levelů, ale také všechny "náladové postavičky" z filmu. Všechno je zabaleno do příjemné grafiky se skvělou hratelností.
Ve hře budete postupně ovládat charaktery, které reprezentují jednotlivé nálady, jako jsou Radost, Smutek, Strach apod. Každý má svoji vyhrazenou část levelů. Pomocí dotykového displeje poté ovládáte dělo a snažíte se z dostupných bublin vytvořit alespoň trojici téže barvy. Pečlivě miřte do skupinek a ničte je. Současně máte k dispozici vždy nějaký ten úkol, takže je třeba i zapojit mozek. Každý charakter má rovněž svoji speciální vlastnost, kterou můžete využít ke snadnějšímu dokončení úrovně.
Jestliže jste už nějakou variaci na Bubble Shootera hráli, budete ve hře jako doma. Titul sice nenabízí nic originálního, ale má vše potřebné, aby vás bavil. Pohodové ovládání i míření bublin zajistí skvělou hratelnost pro děti i dospělé.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles