recenze

Heroes of Kalevala FREE

Heroes of Kalevala FREE

Jedno je jisté. Spojení stylů match-3 her a budování města se v tomto případě povedlo velice dobře. Postupné odemykání nových objektů a hrdinů vás bude motivovat pro další hraní.
Nutno ovšem podotknout, že mince má dvě strany. V zásadě zde nalézáme mix budování města match-3 her. Tvořením trojic ze stejných objektů na hrací ploše získáváte peníze na nákup předmětů a domečků ve vaší nově vznikající vesnici. Při match-3 hraní se situace komplikuje různými nepohyblivými kameny a tím, že musíte zničit určité desky. Vytvářením vyšších celků získáváte speciální kameny a přístup máte také k síle hrdinů, kteří vám pomohou s komplikovanějšími místy.
Druhá složka – vesnice – znamená stavění domečků a dohlížení na to, jestli jsou tamní obyvatelé šťastni. Díky tomu také získáváte bonusové mince.
Oba principy se velmi pěkně prolínají a doplňují, takže není problém si hru oblíbit. Jenže se musíte smířit s tím, že ve verzi zdarma je pouze 10 levelů. Následně můžete sice hrát dál a získávat nové zkušenosti, ale limit populace je již maximální a motivace upadá.
I na verzi zdarma je to malý počet levelů a pěkně malá ochutnávka.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Heroes of Kalevala FREE Heroes of Kalevala FREE Heroes of Kalevala FREE Heroes of Kalevala FREE

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce