recenze

Flip Frenzy

Flip Frenzy

Logický puzzle rychlík, který je skutečnou výzvou. Dokážete správně a včas vytvářet cestu pro pohyblivou kuličku? Obtížnost hry však není jediná překážka.
Žlutý míček vyráží na cestu a musí projít přes všechny odkryté desky na hrací ploše. Cesta ale není rovná a už vůbec ne vcelku. Vaším úkolem je dát tuto cestu dohromady a šupnout dílky na správná místa dříve, než se k nim kulička dostane. Pohyb je zajištěn tím, že jeden kus chybí, a tak můžete manipulovat jak jednotlivě, tak posunovat celé sloupce, je-li to potřeba.
S postupujícími levely je váš mozek stále pod větším tlakem. Musíte nejenom správně složit cestu, ale také musíte jednat rychle.

Do této chvíle zní všechno fajn a vypadá to na dobrou hru. Celkový dojem ovšem kazí jeden zásadní fakt – máte omezený počet restartů kola a pak musíte jít od začátku. V praxi tak (po jejich vyplýtvání) jedna chyba znamená to, že jdete znova od prvního levelu, a pokud byste chtěli nějaké ty pokusy navíc, musíte si je koupit za skutečné peníze, což mi přijde dost na hlavu, a hra tím ztrácí na celkové zábavě.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Flip Frenzy Flip Frenzy Flip Frenzy Flip Frenzy