recenze

Farms and Castles

Farms and Castles

Originální spojovačka trojic, ve které budete přemýšlet, až se z vás bude kouřit. Skládejte na hrací plochu nejrůznější objekty, vytvářejte nové a vyšší celky a získávejte body. Nezní to zase tak úžasně? Budete se divit.
Na hrací plochu umisťujete objekty, abyste vytvořili alespoň trojici téhož typu. Ze 3 stejný objektů následně vznikne 1 vyššího řádu. A takto to jde dál a dál, dokud vám nedojde místo na hrací ploše.

Nyní k tomu, co dělá hru tak super a odlišnou od jiných "postupných spojovaček" nebo match-3 games. K dispozici máte 2 druhy materiálu - stromy a kameny - a z každého sortimentu vzniká něco jiného. Postupně tak vytvoříte farmy a hrady. Farmy produkují v každém tahu potraviny, za které si můžete koupit potřebný objekt nižšího řádu (skvěle se hodí, když si zablokujete některá políčka a už nemůžete stvořit trojici). Hrady produkují peníze na nákup kouzel, díky kterým například odstraníte jakýkoli objekt.

Vše v pěkné grafice a při pořádném zapojení mozku. Čím více lepších farem a hradů vytvoříte, tím rychleji získáte suroviny na rozmanitější hru.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Farms and Castles Farms and Castles Farms and Castles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce