recenze

Chip Chain

Chip Chain

Návyková logická hříčka s pokerovými žetony. Zapomeňte však na kamenné tváře, blafování a Jokera, což je vlastně poker s „J“. U tohoto stolu musíte zapojit hlavně mozek a umět si to trochu spočítat.
Ve hře jsou 4 herní módy, přičemž zdarma máte rovné dva. Zdarma si však užijete všechny, protože autoři zvolili koncept, kdy se každý den zpřístupní jiný herní režim.
Sama hra vás pak vrhne na plátno, které je rozděleno na čtverečky. Na volná místa můžete pokládat žetony, abyste vytvořili alespoň trojici žetonů stejné hodnoty vedle sebe. Takto vytvořený celek „zdrcnete“ dohromady, jeho hodnota se zvýší a získáte body. Pokud použijete žeton z portmonky, hra vám automaticky vloží další. Je tak jasné, že pro co nejlepší skóre musíte hrát tak, abyste co nejméně používali žetony z lišty. Dále si pak hlídejte, na jakém místě utvoříte žeton s vyšší hodnotou, aby se vám pak později hodil do další hry.
Vytvářením komb získáváte karty, které vám číslo zvyšují, snižují, umožňují vybírat z celé řady žetonů ten potřebný (jejich pořadí totiž neovlivníte) a podobné „čachry“.
Konec hry se liší dle toho, jaký máte zrovna režim. Je tu hra na čas, s omezeným počtem žetonů, s neomezenými žetony, ale omezeným místem na hrací ploše a hra proti ostatním, kdy můžete vaše skóre sdílet přes scoreloop.
Není to klasická match-3 hra, což vítáme. Nechybí ani nákup za vyhrané drahokamy a postup skrze nasbírané herní zkušenosti. Hru bych nejvíce připodobnil facebookovému Triple Town.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 18.02.15 v 04:35

na mě složité


galerie

Chip Chain Chip Chain Chip Chain Chip Chain

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce