recenze

Bubble Blast Sports

Bubble Blast Sports

Vytvářejte řetězové reakce, ničte bublinky na hrací ploše a nenechte ani jednu jedinou. Pomalejší začátek vynahrazuje velký počet levelů a tentokrát zvolená sportovní tematika.
Před vámi je plno míčů a vy máte jen několik málo tahů na jejich postupnou a totální likvidaci. Ze začátku se dá vše zvládnout jedním pokusem a hra vám víc „štouchů“ ani nedá, ale později jejich počet roste a budete muset přemýšlet, kde a jak vytvořit co nejdelší řetězovou reakci, která zničí vše potřebné.
Na výběr máte puzzle mód, který obsahuje enormní množství levelů. Ty plníte jeden po druhém a po pomalejším rozjezdu začne příjemně myšlenkově přituhovat. Arcade představuje styl, ve kterém máte opět daný počet tahů, ale ničením bublin je získáváte zpět a snažíte se tak dostat co nejdál.

Sportovní prostředí a možnost vybrat si z několika sportovních míčových charakterů je hezké plus. V principu tu totiž nic nového nenajdete a jedná se o provařenou, byť zábavnou, klasiku.


Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Bubble Blast Sports Bubble Blast Sports Bubble Blast Sports Bubble Blast Sports Bubble Blast Sports Bubble Blast Sports Bubble Blast Sports

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce