recenze

Bridge Constructor PG FREE

Bridge Constructor PG FREE

Postavte most rychle, levně a z několika dostupných materiálů. Jak bude váš výtvor vypadat a hlavně bude vůbec pevný? Další sequel k původnímu a oblíbenému titulu Bridge Constructor.
Jak těžké může být postavit most mezi dvěma body? Na první pohled a v prvních levelech snadné. Pak ale začíná honba za achievementy. Každá úroveň před vás předkládá úkol: postavit most. Z dostupného materiálu skrze dotykový displej pokládáte jednotlivé plochy a stavíte podporu jak zespodu, tak také lze zavěsit vaši konstrukci na dlouhá lana. Následuje fáze testování, zda po něm mohou bezpečně přejet auta či těžší náklaďáky. Povedlo se? Fajn, jenže zdaleka nemáte vyhráno.
Do této chvíle jste nehleděli na rozpočet a de facto vás nic neomezovalo. Jenže pro postup dál, respektive na další úsek s další dávkou kol potřebujete získat určitý počet hvězdiček. A to je ta pravá výzva. Váš most musí splňovat určité parametry. Například se musíte vlézt do konkrétního rozpočtu, zátěž nesmí přesáhnout určitou míru nebo musí být most postaven z daného materiálu. Naštěstí tyto úkoly můžete plnit postupně, nikoli najednou, ale vymyslet to celé tak, aby konstrukce vydržela a byla dostatečně levná, to už bude vyžadovat vaši invenci a zamyšlení. Zábavné a jen tak neomrzí, pokud tedy jste přiměřeně trpěliví a konstruktivní typy :).

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Bridge Constructor PG FREE Bridge Constructor PG FREE Bridge Constructor PG FREE

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce