recenze

Zombie Hive

Zombie Hive

Dostaňte se přímo do centra zombie komplexu, zničte ho a zachraňte svět před zombie virem. Hra založená na Idle stylu, ve které budete spravovat vojenské jednotky a postupně rozvíjet vaše možnosti pro co nejrychlejší progres.
Hra je z velké části automatizována. V první řadě je zde podzemní vrták, se kterým se postupně dostáváte na nová podlaží. Na ta jsou poté umístěni vojáci, kteří zase automaticky likvidují zástupy zombíků. A teď už je řada na vás. Za získané peníze vylepšujete vrták, aby byl rychlejší, a vojáky pro vyšší sílu. Po celou dobu získáváte také prostředky na vylepšení dalších aspektů.
Čas od času se na některém podlaží objevují přeživší, speciální zombíci nebo drahokamy, díky čemuž plníte jednotlivé questy a - ano, tušíte správně - získáváte odměny pro rychlejší progres. Zpočátku hra působí trochu nepřehledně, ale sami velmi rychle zjistíte, jak to celé funguje a že je vše velice jednoduché. Hra je specifická svou výraznou automatizací, ale své fanoušky tento styl rozhodně má.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 22:33

1


galerie

Zombie Hive Zombie Hive Zombie Hive Zombie Hive