recenze

Star Wars: Tiny Death Star

Star Wars: Tiny Death Star

Přidejte se na temnou stranu a postavte si vlastní Hvězdu smrti. Zvládnete se starat o její plynulý provoz? Darth Vader a Palpatine na vás budou dohlížet a zadávat vám úkoly.
V této hře dostanete na starost celou Death Star. Její jednotlivá patra musíte však nejdřív postavit. K dispozici jsou různé druhy, které zajišťují všelijaké funkce – od občerstvení a zábavy až po velitelská stanoviště. S každým novým levelem bude Palpatine šťastnější a zadá vám jiný úkol.
Kromě stavby budete také najímat zaměstnance a starat se o to, aby měli stále co na práci. Tím získáváte peníze na upgrade, stavbu a rozšiřování. Dále je třeba dopravit návštěvníky do správných pater a celkově se zajímat také o výzkum v rámci lodi. Všechny akce a nedostatky symbolizují jednotlivé ikony, takže budete mít stále přehled, co se kde děje.
Ve hře narazíte samozřejmě na spoustu postav ze světa Star Wars, grafika je v pěkném pixelovém kabátku a známá hudba také není vlezlá. Hra sice využívá už notně obehraný princip, ale v tematice Star Wars je tu celkově zajímavý a dobře hratelný titul.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

hajzlos

hajzlos | 29.07.15 v 21:30

tak tahle mě moc nebere


galerie

Star Wars: Tiny Death Star Star Wars: Tiny Death Star Star Wars: Tiny Death Star Star Wars: Tiny Death Star