recenze

Siege Hero

Siege Hero

Do vaší mírumilovné země vtrhla cizí armáda. Postavte se svým utlačitelům, zbořte jejich nově rostoucí stavby a odkažte je tam, odkud přišli. Siege Hero je logická hra, ve které se vyplácí mít i dobrou mušku.
Jelikož jste pouhý zemědělec, máte na výběr jen omezené typy zbraní. V úvodu hry kamení, ale později si vysloužíte i důmyslnější zbraně (např. bomby). V každém z levelů útočíte na nepřátelské vojsko a předem daným počtem hodů se ho snažíte zničit. Jelikož počet hodů je omezený, vojáci se snaží ukrýt ve stále bytelnějších objektech a jako rukojmí si berou nevinné lidi, je potřeba mířit, ale především si dobře promyslet kam.

Hra nabízí hned 189 levelů, což je na verzi zdarma velmi tučné číslo. Avšak nemusíte se bát, že autoři dali přednost kvantitě před kvalitou. Naopak. Každá úroveň je skvěle navržená, zábavná, a to hlavně z důvodu, že nabízí hned několik možných řešení. To nejsprávnější je pak ale pouze jedno. Za jeho nalezení budete odměněni zlatou korunkou, která se v seznamu levelů krásně vyjímá. Jste-li soutěživí, nenechte si Siege Hero utéct a zkuste na zlatou odměnu sáhnout ve všech nabízených úrovních.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 19.02.15 v 06:45

pěkné pro pobaveníčko


galerie

Siege Hero Siege Hero Siege Hero