recenze

ReRave Plus

ReRave Plus

Povedená hudební hra, ve které jde především o rychlost. Klikejte na objevující se symboly během přehrávání písně a získejte co nejlepší skóre.

Do hry se dostanete buď jako "host", nebo přihlášením přes Facebook účet. Při přihlášení odemknete další obsah, možnost získávat speciální měnu na zpřístupnění dalších skladeb apod. I bez tohoto kroku máte k dispozici velmi pěknou sbírku písní, které můžete vyzkoušet naostro. U každého songu si navíc vyberete obtížnost.
A pak už se jde na věc. Na hrací ploše se objevují symboly, které musíte včas a správně stisknout. Nejde jen o to trefit vyznačenou ikonu. Některé stačí jen podržet a ve vhodný okamžik pustit, další se objevují současně nebo putují po ploše, a tak musíte být neustále ve střehu, co se děje. Vyšší úroveň pak frekvenci zvyšuje a hra je ideální na procvičení hbitých prstíků.
Vzhledem k zobrazení a vysokému tempu není hra úplně vhodná na hraní na velkých displejích tabletů - jednoduše to nebudete stíhat a dvojité ikony se prsty špatně ovládají.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Laugher

Laugher | 16.06.15 v 00:52

Tancování.


galerie

ReRave Plus ReRave Plus ReRave Plus ReRave Plus ReRave Plus

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce