recenze

PixWords

PixWords

Hra, která je plná slovních hlavolamů. Myslíte si, že máte bohatou slovní zásobu a dávku důvtipu? Pak je toto přesně titul pro vás.
Na začátku si zvolíte jazyk, ve kterém budete hrát a skládat slova. V nabídce nechybí ani čeština, takže se můžete směle pustit do hry (a nemůžete se na nic vymlouvat). V každém levelu musíte doplnit slova do křížovky podle obrázků a pouze z nabízených písmen, přičemž některá jsou navíc. Aby to bylo ještě o něco těžší, také samotné obrázky představují určitý rébus. Správným řešením totiž mohou být i jiné slovní druhy než podstatní jména, která vidíte na obrázku. Chce to tedy přemýšlet a mít jistý důvtip na odhalení řešení.
Za každé správně doplněné slovo získáte minci, což je prostředek, jak si koupit nápovědy v případě zákysu. Mince vám odeberou nepotřebná písmena nebo ukážou první písmeno slova. Bohužel se jedná o poměrně drahé nápovědy, takže buď budete dlouho šetřit, platit, nebo získávat mince zdarma instalováním jiných aplikací.
Celkově je toto výborný hlavolam pro všechny, kteří si rádi hrají se slovy nebo luští křížovky. Škoda jen brutálně drahých nápověd.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Irka | 06.01.17 v 13:24

Nevim si rady s jednim slovickem! T*i******p* ns obrazku jsou dva dinosauri.

Weslycz

Weslycz | 19.07.15 v 20:24

radsi si zahraju stolni nez tohleto....

zuzka | 29.05.15 v 21:38

určite zabavi

colin | 21.02.15 v 21:59

Hra je špatně přeložena z angličtiny a dělá jí to neskutečně zajímavou a někdy i těžkou. Pokud nevíte kudy dál, zkuste nápovědu. http://www.mojepixwords.cz/napoveda/

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 19.02.15 v 06:54

něco pro hlavičky, určitě zabaví

nicolashanousek | 21.07.14 v 10:45

picee


galerie

PixWords PixWords PixWords

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce