recenze

Paper Toss 2.0

Paper Toss 2.0

Druhý díl zábavné oddechovky, ve které se z vás stane mistr házení papírků do koše v pracovní době. Různá prostředí, různá obtížnost a hlavně spousta předmětů, které postupně použijete.
V kanclu se toho moc neděje, a tak (v zájmu morálky) produkujete onu neškodnou zábavu – házení papírků do koše. Dolet je vždy stejný, a tak přes dotykový displej ovládáte pouze směr a samotný hod. S každým zásahem naplňujete ukazatel, který násobí nasbírané body. Ty pak můžete vyměnit za nákup nových předmětů, jako jsou rajčata, meloun, plechovka nebo míč. Tento aspekt je slušný motivátor ke hraní a jako relaxačka titul funguje skvěle.
Každý předmět, se kterým házíte, má navíc jiné „letové“ schopnosti. Totiž směr určuje také síla větru z okolního větráku, čemuž se musíte přizpůsobit. Čím silnější, tím větší odchylku musíte tedy dát.
K dispozici jsou čtyři různá prostředí a tři stupně obtížnosti, trefovat se nemusíte navíc jen do koše, ale nějaké achievementy se skrývají také při zásahu jiných objektů v kanceláři. Pěkná zábava.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Paper Toss 2.0 Paper Toss 2.0 Paper Toss 2.0

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce