recenze

Money or Death - snake attack!

Money or Death - snake attack!

Peníze nebo život. Toť hlavní motto této hry, ve které se budete snažit ukořistit bankovky různé hodnoty před jedovatým hadem. Bude vaše ruka dostatečně rychlá?
Čeká na vás pořádný balík, pokud se tedy dokážete vyhýbat hadímu uštknutí. Celá hra se hraje tak, že přes dotykový displej ovládáte ruku. S tou se snažíte chňapnout bankovku před vámi. Vtip je v tom, že musíte být neskutečně rychlí a nenechat se zasáhnout hadem, který nepředvídatelně opakovaně vylézá a chce vás zasáhnout.
Ha je rozdělena na kola, do kterých postupujete po úspěšném získání peněz, a v každém z nich se had hýbe jinak. Je v tom tak i jistá dávka adrenalinu a překvapení. Po každém levelu můžete skončit a vaše suma se tak zdvojnásobí. Také můžete být pěkně chamtiví, jít pořád dál a… po jedné chybce v jediném okamžiku umřít. Skóre se v tomto případě nenásobí.

Dobré dotykové ovládání, díky němuž se budete po penězích natahovat opravdu rychle, dělá z této hry vtipnou a do značné míry originální postřehovou záležitost.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

JežeQ

JežeQ | 11.02.15 v 14:30

jsem se lekl :D


galerie

Money or Death - snake attack! Money or Death - snake attack! Money or Death - snake attack! Money or Death - snake attack!