recenze

This Could Hurt FREE

This Could Hurt FREE

Jakožto nadějného dubového strážce vás teď čeká finální zkouška. Dokážete překonat všechny nástrahy a zvládnout tuto nebezpečnou stezku?
Cesta, kde je každý krok svým způsobem nebezpečný a je potřeba váš postup správně načasovat. V každém levelu máte za úkol projít až na konec, což se řekne jednodušeji, než se pak v praxi udělá. Číhá na vás totiž nepřeberné množství překážek, od všelijakých ostnů, propadel, plamenometů až po pohyblivé plošinky a ostré pily. O efekt překvapení tu rozhodně není nouze a díky solidní 3D grafice se na to i hezky dívá.
Dobrou stránkou je také ovládání. Postava se totiž pohybuje automaticky, pouze v daný okamžik dotykem na displej zastavíte její pohyb a poté pokračuje dál. Někomu tento ovládací koncept nemusí sedět, ale mně přišel geniální. Pastí a nástrah je víc než dost a klíčem k bezpečnému průchodu je načasování.
Ve hře jsou rovněž skryty tajné chodby a zvlášť nebezpečné cesty, které jsou patřičně signalizované. Na ně potřebujete už nějaký ten power-up (zpomalení, ochranný štít…), který si lze koupit za nasbírané peníze za splněné úrovně a sebráním extra žaludů.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 17.02.15 v 10:30

woow nádherná hra


galerie

This Could Hurt FREE This Could Hurt FREE This Could Hurt FREE This Could Hurt FREE

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce