recenze

The Maze Runner

The Maze Runner

Proběhněte jednotlivými částmi labyrintu, sesbírejte všechny kousky mapy a odhalte tajemství, které se uvnitř neustále měnícího bludiště skrývá. Velmi dobře zpracovaná hra na motivy filmu.
Na začátku hry se připojíte ke komunitě dalších mladíků a zjišťujete, jak se věci mají. No, je tu jeden takový obří labyrint, který je plný překážek, nebezpečí a rozhodně v něm není dobré přespat přes noc, pokud chcete zůstat naživu. A tak se jej rozhodnete prozkoumat.
V každém levelu vstupujete do labyrintu a snažíte se ho proběhnout v daném časovém limitu, proskákat jámy, přeběhnout zdi a podjet bariéry, abyste ukořistili všechny kousky mapy a posunuli se do další úrovně. Postupem času přituhuje, výzvy se do jisté míry mění, ale podstata je stejná – doběhnout bez jediné chybičky do cíle. Hra tak připomíná klasický endless-runner styl, ale naštěstí je labyrint rozdělen do úrovní a vy postupujete dále.
Běh probíhá automaticky a vy pomocí gesta zahýbáte do stran, skáčete nebo slidujete. Cestou dále sbíráte mince na upgrade postavy, diamanty nebo chvilkové power-upy.
Hra má fajn tempo a pěknou grafiku, je dobře inspirovaná filmem, takže je tu nějaký háček? Hra je poměrně dost přísná. Stačí jedna chyba, jeden přehlédnutý kousek mapy a dál se nedostanete. Budete často opakovat jedno a to samé kolo, respektive jednu a tu samou pasáž. Po čase to může být frustrující kousek, ale to k tomu prostě patří.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

The Maze Runner The Maze Runner The Maze Runner The Maze Runner The Maze Runner