recenze

Super Monkey Ball Bounce

Super Monkey Ball Bounce

Zachraňte opičí kamarády a ukažte přesnou mušku a odhad. Titul pro všechny věkové kategorie. Namiřte dělo a zasáhněte všechny body pro postup dál. Ale pozor, počet střel je omezen.
Hra má velmi jednoduchý princip. Pomocí dotykového displeje míříte dělo a vystřelujete kuličky do prostoru jakéhosi bludiště. Pomocí odrazu ničíte jednotlivé dílky a současně se snažíte trefit všechny ty, které vás posunou do dalšího levelu. Mnohdy jsou však důmyslně skryté, a tak musíte precizně mířit i přemýšlet, kudy by se tak dalo na určité místo dostat a dostřelit. K dispozici máte širokou škálu bonusů a speciálních střel, které vám situaci usnadní. Také je ovšem třeba počítat s jistým aspektem náhody, protože odrazy jsou tak zběsilé, že se prostě delší sekvence nedá předem vymyslet.
Herní životy se doplňují solidním tempem a k dispozici jsou také bonusové úrovně. Velmi jednoduchá hratelnost dělá ze hry titul pro každého.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

janice11

janice11 | 21.06.15 v 17:41

Vypadá hodně dobře. Zkusím.

Laugher

Laugher | 16.06.15 v 00:49

Určitě vyzkouším.


galerie

Super Monkey Ball Bounce Super Monkey Ball Bounce Super Monkey Ball Bounce Super Monkey Ball Bounce Super Monkey Ball Bounce

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce