recenze

Super Bit Dash

Super Bit Dash

Dokážete projít cestou plnou nástrah? Skákejte a hrňte se dopředu, pozor však nejen na překážky, které se vám staví do cesty, ale také na to, abyste měli dostatek mincí.
Retro záležitost, ve které se zhostíte role pochodujícího maníka. V jeho kůži se snažíte projít skrze smrtonosnou cestu. Každou chvíli budete muset řešit a překonávat nějakou ošemetnou záležitost. Ostny, jámy, plošinky a rozbitné stěny. Je jasné, že budete skákat, ale protože se pohybujete samovolně, můžete váš pohyb také zpomalit a – to je asi nejdůležitější – zrychlit. Díky mincím můžete provádět speciální zrychlující pohyb všemi směry, což vám poslouží k přeletu větších jam, rozbití stěn apod.
Cestou potkáte hromadu checkpointů a za nasbírané mince dostáváte další životy. Navíc se vám v obchodě odemykají nové bonusy a power-upy. Pravda, je zde draho, a tak budete muset šetřit. Nahrané skóre lze sdílet a na výběr máte ze dvou herních módů (Classic a Endless) a dva stupně obtížnosti. Dobrá zábava, navíc v povedeném retro stylu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

kokosmen265

kokosmen265 | 25.01.15 v 09:50

tak hodně štěstí


galerie

Super Bit Dash Super Bit Dash Super Bit Dash