recenze

Space Hero

Space Hero

Tento hrdina skáče celým vesmírem z planety na planetu a nikdy nemá dost. A jak daleko se dokážete dostat vy? Hopsejte jen ve správný okamžik, objevte nová zákoutí vesmíru a odemkněte nové hrdiny.
Vaše cesta kosmem právě začala. Podstata hry je v hopsání z planety na planetu, čímž se dostáváte dále a hlouběji, sbíráte body, zkušenosti a peníze na power-upy. Skákání je ztíženo tím, že se planety rychle otáčejí a také se liší svou velikostí. Vy se tak musíte snažit najít správný okamžik a také úhel skoku, abyste doplachtili na pevnou zem a zničili (pokud možno) všechny vesmírné příšerky. To vám přináší již zmiňované body. Můžete se přihlásit na Facebook a soutěžit s přáteli v turnaji o nejlepší výsledek.
Podstata je jasná – skákat, skákat a zase skákat. Aby to nebyla za chvíli nuda, získáváte peníze, zkušenosti a také achievementy. Peníze slouží k nákupu power-upů, díky nimž lze po určitou dobu procházet o něco bezpečněji, zkušenosti zvyšují váš level a tím získáváte další odměny. Achievementy vám dávají jinak placené diamanty a za ty si můžete koupit nové postavy se specifickými vlastnostmi.
Hra by se mohla zdát svou hopsací náplní poněkud stereotypní. Přiznám, že to tak je, ale například do drncajícího autobusu a na příležitostné hraní je to ideální volba. Prostředí se navíc po určité absolvované trati mění a vše je doplněno bonusovými koly. Pohodová a oddechová hopsačka z planety na planetu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Space Hero Space Hero Space Hero

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce