recenze

Sonic Dash 2: Sonic Boom

Sonic Dash 2: Sonic Boom

Pokračování endless-runneru Sonic Dash. Modrý ježek opět rozkmitá své nohy do vysokých obrátek a jeho přátelé nezůstanou pozadu. Zábavná arkáda, ale přece jen nedosahuje kvalit prvního dílu.
Hra Sonic Dash 2: Sonic Boom se od původního konceptu příliš neliší. Pomocí dotykového displeje měníte trasu běhu a provádíte všechny "sonicovské" akce, jako sbírání prstýnků, likvidace nepřátel a samozřejmě spousta skákání. Díky změně cesty dále kličkujete mezi překážkami nebo si volíte vlastní cestu. Co je zde úplně nové, je možnost změny postavičky během hry. Na určitých místech můžete odbočit a vybrat si pro další běh jiný charakter. Každý z nich má samozřejmě svoji unikátní vlastnost.
Nechybí ani speciální Dash režim, ve kterém můžete nasbírat impozantní skóre a získat chvíli oddechu. Herní dobu prodlužují i vložené questy, speciální eventy a odměny, za které odemykáte nové postavy. Jediný problém tak tkví (možná trochu překvapivě) v grafickém zpracování. Původní titul se mi zkrátka líbil víc, byly tam souboje s bossy a Sonic působil mnohem dynamičtějším dojmem. Tady se mi animace běhu a pohybu zdá trochu "prkenná" a celkově hra po nějaké době může ztratit ten potřebný šmrnc.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Sonic Dash 2: Sonic Boom Sonic Dash 2: Sonic Boom Sonic Dash 2: Sonic Boom Sonic Dash 2: Sonic Boom Sonic Dash 2: Sonic Boom Sonic Dash 2: Sonic Boom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce