recenze

Sir! I'd Like To Report a Bug!

Sir! I'd Like To Report a Bug!

Co všechno se může přihodit nebohému testerovi? Hopsačka s originálním nápadem, ve které vás čeká jedna bizarní situace za druhou.
Každodenní rutina? Ani omylem. Máte za úkol totiž otestovat jednu aplikaci a všechny chyby neprodleně hlásit. A všechny takzvané bugy zažijete na vlastní kůži.
Každé kolo představuje jeden den, ve kterém si musíte proskákat cestu do práce a zase zpátky, přičemž se kolem vás budou dít velmi divné věci. Poletující objekty, padající kočky, ze země se stane láva, obyvatelé po vás budou střílet, stejně jako slunce na obloze. Pokud všechny nástrahy překonáte a přeskáčete bez jediného zásahu, musíte následně z nabídky vybrat ony nesrovnalosti.
Hopsačka, která vás dostane svou retro grafikou a vtipem. K dispozici je také slušně bohatá složka extra. Je pravda, že by ovládání mohlo být vyřešeno lépe a také budete místy frustrováni opakováním jednoho a téhož místa, ale celkově se jedná o povedenou plošinovku.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Sir! I'd Like To Report a Bug! Sir! I'd Like To Report a Bug! Sir! I'd Like To Report a Bug! Sir! I'd Like To Report a Bug! Sir! I'd Like To Report a Bug!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce