recenze

Rushin' Paris 15/16

Rushin' Paris 15/16

Vyrazte na cestu uličkami Paříže s fotbalisty věhlasného fotbalového klubu PSG. Runner gamesa, ve které budete nejenom překonávat překážky, ale také předvádět stylové fotbalové kousky.
V každém levelu máte za úkol dorazit do vytyčeného cíle, cestou vás však čekají nástrahy, které pomocí dotykového displeje musíte přeskočit, podsvištět spodem nebo se jim vyhnout. Ve vyznačených zónách pak během časového limitu předvádíte fotbalové kousky, za které by se nemusel stydět Messi ani Ronaldo.
V hlavní roli vystupují konkrétní fotbalisté pařížského celku. Za nasbírané míče odemykáte nové postavy s jejich specifickými atributy. Na druhou stranu na megahvězdy typu Zlatan Ibrahimovič nebo Edison Cavani si budete muset nechat zajít chuť - jsou k dispozici pouze za zlaté míče a tedy za mikrotransakce. Samozřejmostí jsou také power-upy pro nesmrtelnost nebo třeba zpomalení pro jednodušší kličkování. Pěkný nápad v žánru endless-runnerů, který bohužel kazí nemožnost odemknout největší hvězdy. Motivace pro dlouhodobé hraní tak poněkud upadá.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Rushin' Paris 15/16 Rushin' Paris 15/16 Rushin' Paris 15/16

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce