recenze

Robo Miner

Robo Miner

A jdeme si zakopat pod zem. Na mrtvoly tentokrát zapomeňte, budou se hledat diamanty. Ovládejte robota pro tuto práci zrozeného, kopejte, získávejte peníze, upgrady a pozor na balvany, aby vám nepřistály na plechové kebuli.
Taková „kopací“ gameska. Před sebou máte nedotčenou hroudu a vy se chystáte ji pěkně provětrat. Po čtverečcích se prokopáváte do stran, ale i do hloubky, přičemž při této činnosti nacházíte finanční prostředky, ale i různá překvapení, například dynamit. Za peníze si nakupujete vylepšení, s nimiž budete mít větší přehled pod zemí a lepší vlastnosti – takové světýlko s větším dosahem je ve vámi vytvořené spleti chodeb k nezaplacení.
Pozor si musíte dávat jednak na množství energie, která se spotřebovává každým úkonem, jedna na těžké šutráky, kterým se buď můžete vyhnout, nebo zavčas postavit blokující panel.

Tak co? Dokážete se prokopat celou oblastí? Určitě ano, když si to dobře rozvrhnete, budete používat mapu a čas od času ukládat. Save je určitě jedním z kladů hry. Ovládání přes trackball je možná trochu citlivější, ale přes dotykáč to jde taky dobře.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Mili | 23.01.14 v 22:22

Vyborna hra...

standa | 11.05.13 v 09:36

prosim

Wirus | 13.03.13 v 21:14

čau chtěl bych si Minera stahnout ale ne pres google play ..


galerie

Robo Miner Robo Miner Robo Miner Robo Miner Robo Miner

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce