recenze

Paper Monsters!

Paper Monsters!

Papír je všude, kam se podíváte - včetně monster a hlavního hrdiny. K tomu spousta zlaťáků k sebrání a nástrah k překonání. Tak by se dala charakterizovat nová arkáda Paper Monsters!
Jako v každé arkádě je i zde vaším hlavním úkolem dostat se na konec každého levelu bez ztráty života. Protivníky překonáváte skokem na hlavu, překážky typu děr, padajících rampouchů a plošinek nebo valících se kamenů zase skoky a dvojskoky. Kromě toho se snažíte vyhledat tajné skrýše a sebrat všechny penízky a sponky. Pokud se vám bude dobře vést, běžné stříbrné penízky vám hra promění na vzácné zlaťáky, za něž si můžete nakoupit nové "oblečení" pro hlavního hrdinu.
Vedle příběhového módu je nachystáno i několik miniher otevírajících se společně s tím, jak pokročíte v kampani. Jejich náplň je milým překvapením, a proto vám prozradím pouze to, že v nich budete moci hrát za další zvířátka.
V Paper Monsters! najdete spoustu zajímavých světů, originální grafické provedení a důmyslnou arkádovou zábavu. Proto nezbývá než vám ji vřele doporučit.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

NADĚJE

NADĚJE | 24.01.15 v 12:52

Nepřátelům na hlavu hupni, pak si vítězně dupni :)

pakoš | 19.03.14 v 17:46

dobrá hra


galerie

Paper Monsters! Paper Monsters! Paper Monsters! Paper Monsters!