recenze

PAC-MAN Friends

PAC-MAN Friends

Pac-Man se vrací a s ním i jeho přátelé. Arkáda v rychlém tempu, ve které nejen sbíráte žluté puntíky, ale zpravidla také ovládáte více Pac-Manů najednou. A to už je pořádná výzva.
Pac-Man utekl z hradu duchů a nyní putuje po světě a snaží se osvobodit své přátele. V každém levelu máte za úkol sesbírat všechny žluté puntíky, případně klíče, a pak se v časovém limitu dostat k otevřenému východu. V cestě vám stojí duchové, kterým se musíte vyhnout. Situace se komplikuje ve chvíli, kdy odemknete další Pac-Many a musíte je dostat do cíle. Všechny postavy ovládáte současně, čímž se hra stává ještě těží, a jakákoli nepřesnost vás může stát život.
Celá hra se ovládá pouze nahýbáním displeje, což je pohodlné. Životy se doplňují automaticky a k dispozici máte i pár záchranných bonusů.
Hra je střižena jako rychlejší titul, ale současně při něm musíte i přemýšlet. Jednotliví Pac-Manové mají speciální vlastnosti, které při plnění úrovně musíte využít (světlo, nebo možnost procházet duchy…). Vzniká tak velmi povedená, ale také obtížnější hra.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 24.02.15 v 06:15

pacman byl vždy fajn a tenhle je boží


galerie

PAC-MAN Friends PAC-MAN Friends PAC-MAN Friends PAC-MAN Friends PAC-MAN Friends PAC-MAN Friends