recenze

Olympic Torch Runner

Olympic Torch Runner

Zábavná nekonečná „běhačka“. Tentokrát se vydáte do rušných ulic s olympijskou pochodní. Na relax je to ideální arkádová volba.
V roli atleta máte za úkol doběhnout s pochodní co nejdále. Do cesty vám však budou vstupovat auta, zátarasy a další nepříjemnosti, které je třeba přeskočit nebo prosvištět spodem. K dispozici vám ale také bude několik power-upů, s nimiž se velmi snadno dostanete dále. Během vašeho vytrvalostního běhu sbíráte kroužky ve formě herní měny. Za ty si pak můžete koupit nějaký ten upgrade nebo boost. Na „trati“ můžete plnit i různé mise a zvyšovat tak vaše skóre.
Na rozdíl od jiných endless-runnerů tady máte možnost záchrany, což je fajn. V případě, že do něčeho narazíte nebo se nestihnete vyhnout, můžete pokračovat, pokud správně přiřadíte zemi k jedné z trojice nabízených vlajek.
No a protože to je olympiáda, kde soupeří národy proti sobě v celkovém počtu medailí, tak i zde je něco takového. Za uběhnuté metry získáváte medaile pro svou zemi. Malá vychytávka, ale potěší. Odemknout lze i další postavy, které jsou ovšem drahé. Tak hrajte, vydělávejte a získejte medaile. Už hodně ohraný princip, ale tentokrát s aktuální tematikou a pár osvěžujícími novinkami.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Janička1

Janička1 | 23.01.15 v 08:17

nebezpečná olympiáda


galerie

Olympic Torch Runner Olympic Torch Runner Olympic Torch Runner Olympic Torch Runner