recenze

Gold Mine 2 (Gold Miner 2)

Gold Mine 2 (Gold Miner 2)

Pod povrchem zemské hroudy se skrývají pěkné zásobičky zlata. Takže vezmete hák a správně načasovanými tahy budete vytahovat hroudy. Ale pozor, čeká na vás nejenom zlato, ale také věci, kvůli kterým do dalšího levelu rozhodně nepostoupíte.

Ovládáte vytahovací hák, který se klimbá ze strany na stranu, a vy se dotykem snažíte trefit přímou dráhu k položenému zlatu. To je různé velikosti a tím pádem i různé bodové hodnoty. K postupu dále musíte sesbírat určitou hodnotu, takže rychle a přesně vytahujte co nejvíce balvanů. Myšleno těch zlatých, jelikož za obyčejné kameny toho moc nezískáte. Na druhou stranu občas blokují ještě cennější diamanty.
Dále jsou tu i „krtci“, kteří jsou obzvlášť nepříjemní. Za získané peníze odemykáte a kupujete různé upgrady, ale lapený krtek vám je může sebrat (což vás jistě nepotěší).

S každým levelem skóre pro postup roste, čili i nákupy je třeba promýšlet. Na druhou stranu potěší pokračování od aktuálního levelu v případě neúspěchu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Gold Mine 2 (Gold Miner 2) Gold Mine 2 (Gold Miner 2) Gold Mine 2 (Gold Miner 2) Gold Mine 2 (Gold Miner 2) Gold Mine 2 (Gold Miner 2)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce