recenze

Manuganu 2

Manuganu 2

Malý Indián Manuganu je zpátky a tentokrát se vydává na záchrannou misi svého kamaráda. Připravte se na spoustu běhání, hopsání, ale také létání nebo plavání.
Svižná skákačka si ponechává své kvality a kouzlo prvního dílu Manuganu a současně tentokrát přidává nové prvky. Opět musíte s postavičkou doběhnout až na konec přes pěknou řádku jam, ostnů, nepřátel a dalších komplikací. Opět sbíráte mince, ale herní akce je mnohem různorodější. Nově budete létat, plavat, šplhat po žebříku, přičemž se musíte vždy v rychlém sledu vyhýbat překážkám.
Dobře rozmístěné checkpointy vám pomohou, ale přesto si některé pasáže zopakujete, což jsou frustrující momenty během hraní. Stačí jedna chyba, jeden pomalý reflex a špatný odhad a je po vás. Hra omyly moc neodpouští, ale checkpointy relativně vysokou obtížnost kompenzují.
Za každé kolo získáváte hvězdičky za časový limit a nasbírané mince. Za hvězdy pak odemykáte milé achievementy, jako obrázky nebo zvukové stopy mp3. Celkově parádní pokračování, které přináší nové prvky a nechává kvalitu a hratelnost původního titulu.
P.S. Pro přelet větších pastí použijte "vrtulku", kterou aktivujete stiskem obou akčních buttonů zároveň.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Manuganu 2 Manuganu 2 Manuganu 2 Manuganu 2 Manuganu 2 Manuganu 2