recenze

King of Thieves

King of Thieves

Proskákejte zapeklitým bludištěm, překonejte všechny nástrahy a shrábněte tučný poklad. Rutinní činnost správného krále zlodějů. Vývojáři nesmírně populární série Cut the Rope si na nás připravili novou návykovou hru, ale s jistým omezením.
Ve hře se stanete malým zlodějíčkem, jehož cílem je stát se uznávaným králem všech zlodějů. Čeká na vás pořádná dávka levelů, které musíte prohopsat. Protože pohyb probíhá automaticky, vy se soustředíte jenom na přeskakování nástrah. Musíte tak všechno přesně načasovat a dávat pozor, aby vás některá z překážek nezasáhla, jinak ztratíte nejenom část odměny, ale také jdete od začátku úrovně.
Kromě toho hra King of Thieves obsahuje také složku multiplayeru. Můžete se pustit do překonávání dungeonů ostatních hráčů a samozřejmě i oni mohou vyrabovat vás. Za tímto účelem máte vlastní „překážkovou dráhu“, kterou postupně vylepšujete a tvoříte podle svých představ. Abyste však nevytvořili nepřekonatelnou kombinaci, musíte vy sami dvakrát tuto trasu úspěšně projít. Nechybí ani možnost craftovat speciální drahé kameny.
Vše to má jeden malý zádrhel v podobě klíčů. Před začátkem každé úrovně musíte rozbít zámek s pomocí klíčů, které se doplňují v časových intervalech. S postupem do vyšších kol se počet zámků zvyšuje a trefit ten správný je čím dál obtížnější. Někdy si tedy moc nezahrajete a musíte čekat na doplnění nebo se podívat na reklamu.
Za získané peníze lze vylepšovat váš dungeon, zvyšovat kapacitu klíčů nebo nakupovat zámky, abyste soupeřům ztížili vniknutí. Hra je ve své podstatě velice zábavná, ale čekání na klíče je vzhledem k návykovosti místy pruda.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

King of Thieves King of Thieves King of Thieves King of Thieves King of Thieves King of Thieves