recenze

Jumpin Soccer All-Star 2013

Jumpin Soccer All-Star 2013

Svižná hopsačka s hvězdami světového fotbalu. Vezměte si Henryho, Lisandra Lópeze nebo Ibrahimoviče a doskákejte po plošinkách co nejvýše. Mezi tím plňte různé úkoly, střílejte góly a vyhýbejte se obráncům a nástrahám.
Hra je střižená jako rychlá hopsačka lehce připomínající Icy Tower. Postavička automaticky poskakuje, zatímco vy se ji nahýbáním displeje snažíte korigovat tak, aby po připravených plošinkách skákala stále výš a výš. Cestou narazíte na mizející plošiny, ostny a nepřátele z řad dalších fotbalistů.
Celý průběh je koncipován jako střílení gólů, takže si na daných místech vezmete míč, proskáčete překážkami a pak přichází chvíle obelstít obránce i gólmana a trefit branku. Poté přichází raketový boost a poskakujete dále, a to tak dlouho, dokud nepřijdete o životy nebo nespadnete.
Vše je doplněno řadou úkolů, za které získáváte peníze, poháry a postupujete na vyšší level. Díky tomu odemykáte nové fotbalisty a nové questy. Z tohoto pohledu je dobré při splnění questu hru ukončit. Když totiž dojdete například na hranici 3000 m, hra vám to neuzná, pokud jste měli zvládnout jen 2000. Další úkol však, logicky, bude 3tisícový bod. To je trochu frustrující. Druhým aspektem je citlivější ovládání. Doporučuji proto uzamknout natáčení obrazovky pro lepší manipulaci.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Jumpin Soccer All-Star 2013 Jumpin Soccer All-Star 2013 Jumpin Soccer All-Star 2013 Jumpin Soccer All-Star 2013

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce