recenze

JAZZ: Trump's Journey

JAZZ: Trump's Journey

Co takhle kdybyste měli trumpetu, se kterou se dá zastavit čas? Vyzkoušejte si to v této skutečně působivé hopsačce. Skvělá hudba, grafika a atmosféra němých filmů, bohužel zdarma jen dva levely.
Toto je jedna z těch her, která vás dokonale namlsá, a pak si musíte (prostě to jinak nejde) koupit plnou verzi. U tohoto herního díla (nebojím se to tak nazvat) vás chytne všechno.
Ovládáte jazzového muzikanta, který vzpomíná na své mládí, jak dostal svoji trumpetu, na začátky kapely, což představuje samotnou hru ve stylu klasických arkád – běháte, skáčete, překonáváte plošinky a jámy a sbíráte noty a jednotlivé vzpomínky, což vám umožňuje trumpeta zastavující objekty v čase a prostoru. Co se hýbe, zastavíte ve správný okamžik a dostanete se dál. Vše je navíc doplněno parádní stylovou hudbou a animacemi při přehrávání příběhu. Grafika a ovládání na „android krabičky“ také solidní.
Jenže má to jeden háček. Hra není zdarma free, můžete si vyzkoušet dvě celé rozlehlé úrovně, díky kterým se vám hra dostane pod kůži, a pak si musíte in-app platbou dokoupit. Osobně si myslím, že plná verze za cca 75,- rozhodně stojí. Ostatní mohou na pěkné minuty vyzkoušet určitě verzi zdarma.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

JAZZ: Trump's Journey JAZZ: Trump's Journey JAZZ: Trump's Journey

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce