recenze

Fruit Shoot

Fruit Shoot

Na hlavě vašeho protivníka jsou kousky ovoce různé velikosti a vaším úkolem je přesně namířit a trefit… ovoce, nikoli hlavu.
Střelecká hra, ve které prověříte vaši mušku. Ať už musíte zdolat všechno ovoce v časovém limitu, nebo máte omezený počet šípů, vždy bude kladen důraz na přesné míření a určování síly. A že to při pokusu trefit pomeranč rozhodně nebude snadné. Kromě malé velikosti předmětů se také protivník začne pohybovat. Trefit musíte pouze ovoce, nic jiného.
Osvěžení přináší i levely, kde toho musíte v časovém limitu nastřílet víc než soupeř. K dispozici máte různé bonusy, jako zamrazení, přesné zaměření nebo dvojnásobná síla zranění – totiž na konci úrovně musíte zlikvidovat i samotného představitele stojanu na ovoce. Ten střílí i po vás a jeho síla postupně roste, takže mít v záloze určitý power-up se hodí.
Počet levelů, rostoucí obtížnost, grafika a celková hratelnost dělají ze hry parádní záležitost na dlouhou dobu. Sympatická je možnost dvou hráčů střídavě na jednom displeji proti sobě.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 16.02.15 v 09:32

dost pěkné, jen mít tu přesnou mušku


galerie

Fruit Shoot Fruit Shoot Fruit Shoot