recenze

Fruit Ninja Free

Fruit Ninja Free

Je čas na ovocný salát. V této hře si ho dopřejete do sytosti. Vzduchem tu létají banány, pomeranče, melouny, kokosy, jahody, kiwi a spousta dalšího ovoce a váš úkol bude ho všechno rozsekat na kusy vašim ostrým ninja mečem.
Fruit Ninja Free vznikla jako podpůrná propagační minihra stejnojmenného titulu určeného pro pohybový ovladač Xbox Kinect. Zatímco v mateřské hře ovládáte hru mácháním rukama před televizí, její verzi pro Android stačí hbité tahy prstem. A i v tomto provedení jde o svěží arkádovku, která dokáže i trochu unavit. Zvolíte-li taktiku nepřetržitého rejdění po displeji, během minuty či minuty a půl, která je obvykle pro hru vyhrazena, budete mít pohybu tak akorát dost. Tato strategie je velmi vyčerpávající a později se hráči možná raději přikloní k jinému stylu hraní.
Hra nabízí tři módy – Classic, Arcade a Zen. V klasickém módu nejste omezeni časově, zato se však čas od času mezi ovocem objevují i bomby a jejich přeseknutí znamená jistý game over. Mód arcade počítá nahrané body v čase 1 minuty, přičemž i zde se setkáte s bombami, které tu ale neznamenají konec hry, jen pouhou penalizaci, tedy odečtení 10 bodů. Poslední zmiňovaný mód Zen nabízí hru oproštěnou od bomb, kde se vám skóre počítá ve vyměřeném čase 90 sekund. Za dosažené body si můžete zvolit několik dalších mečů, a pokud jste soutěživí, nabízí se možnost porovnat si své skóre v tabulce s hráči z celého světa. I přestože se ve hře nenabízí tolik odemykatelných položek a nelze ji hrát moc dlouho v kuse, je velká šance, že se k ní budete často, alespoň na skok vracet.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Lenka | 06.07.14 v 10:49

ahoj lidi jak to mam stahnout mam android ale nevim jak stahnout

bvbvvb | 01.10.12 v 20:13

ahoj nevite jak stahnout tuto hru


galerie

Fruit Ninja Free Fruit Ninja Free Fruit Ninja Free

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce