recenze

Bullet Boy

Bullet Boy

Tento klučina má místo hlavy nebo helmy kulku a rozhodně se ji nebude bát použít. Po vzoru cirkusových kaskadérů budete hlavního hrdinu vystřelovat z kánonu a snažit se s ním dostat až do cíle. Ztřeštěná arkáda, ve které otestujete postřeh a odhad.
Dejme stranou poněkud bizarní myšlenku hry (týpek s kulkou na hlavě se nevidí zrovna každý den) a užijme si povedenou hříčku plnou originálních překážek. Pomocí dotykového displeje se snažíte s postavičkou dostat z jednoho kanónu do druhého, a to až na konec dané úrovně. Jednotlivé výstřely jsou samozřejmě lemovány nástrahami, kterým se musíte vyhnout, palbu přesně načasovat nebo strategicky vyčkat na vhodný moment.
Na druhou stranu za rychlý postup sbíráte peníze. Ty posléze investujete do nákupu helem se speciální schopností, a tak se budete moci provrtat skrz překážky nebo se od nich bezpečně odrazit a zkusit to znova. Nechybí ani speciální artefakty, které můžete cestou hledat a celkem se při této činnosti zapotíte. Žádná herní energie zde není, a tak můžete své schopnosti zkoušet a pilovat dle chuti. Vše doplňuje i působivé grafické zpracování s pěknými „průletovými“ efekty. Dokážete uniknout před tornádem?

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Bullet Boy Bullet Boy Bullet Boy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce