recenze

Bear Fishing

Bear Fishing

Pojďte si trochu zarybařit v hlubinách pod ledem. Spousta rybek, které musíte chytit a nasekat, a bonusy na vylepšení už čekají. Spojení „chytačky“ a „sekačky“, jakou známe například z Fruit Ninja Kaka.
V první řadě budete chytat ryby. Nahýbáním displeje se dostáváte hlouběji pod hladinu, což vám dává možnost lapit větší množství vzácnějších ryb. Na konci vás pak čeká poklad. Jakmile se zachytnete, jedete zpátky a chytáte vše ostatní. Čím více, tím lépe, pokud možno do maximální kapacity udice.
Druhou částí hry je rozsekání úlovku na kousky. Do vzduchu vám vlétávají rybky, ze kterých jedním přesným dotykovým řezem uděláte sushi. Podle jejich vzácnosti dostanete také finanční odměnu. Netřeba zmiňovat, že rozseknutý poklad přináší do kasičky největší balík.

Za peníze si v obchodě pořizujete nejrůznější zboží, respektive vylepšujete. A to vše od délky vlasce (dostanete se hlouběji k lepším úlovkům za více peněz a pokladům), chytit více kousků zaráz nebo „vrtáku“ zrychlující pohyb do určité hloubky. Pomalejší rozjezd, ale zábava na delší dobu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

kokosmen265

kokosmen265 | 25.01.15 v 09:53

pohodovej méda ve fajn hře


galerie

Bear Fishing Bear Fishing Bear Fishing Bear Fishing Bear Fishing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce